Fast delivery
+32 (0) 51 50 20 55

Lazer LED disaster Triple R 1000 E-boost (spot) E-mark

€445.50 *

€368.18 excl. BTW

Prices incl. VAT plus shipping costs

  • TS7810784
Twee lampen in één - E-marked of krachtige versie Gebruikmakend van de allernieuwste... more
Product information "Lazer LED disaster Triple R 1000 E-boost (spot) E-mark"
Twee lampen in één - E-marked of krachtige versie

Gebruikmakend van de allernieuwste LED-chiptechnologie bereikt de Triple-R Competition Range een intensiteit en bereik van verlichting die op de markt onovertroffen is. Het is door een niet aflatende streven naar maximale lichtopbrengst, minimaal gewicht en energieverbruik, dat de Triple-R Competition nu het verlichtingssysteem is dat de voorkeur geniet voor leiders in de wereld van rally- en endurance motorsport.

Bovendien wordt het licht E-keurmerk gecertificeerd dankzij het gebruik van het gepatenteerde E-Boost-systeem. Hierdoor kan het licht in de wegmodus of op volledig vermogen werken wanneer de meegeleverde E-Boost-dop op de achterkant van de lamp is gemonteerd.

Met een lichtintensiteit die een paar van de toonaangevende HID-lampen overtreft, levert een Triple-R Competition 1000 1 lux op 943m (in E-Boost-modus) van 8 krachtige LED's, waarbij het licht is gefocust op een reeks vacuüm gemetalliseerde hooded reflectoren die synoniem staan ​​voor de dynamische uitstraling en prestaties van het volledige Triple-R-gamma. De Triple-R-competitie gaat echter over meer dan alleen een lang bereik; tegen concurrerende technologieën en verlichtingssystemen, maakt onze zorgvuldig geselecteerde kleurtemperatuur een scherpere definitie mogelijk, terwijl het reflecterend systeem met kap een grotere verticale helling levert voor verbeterde verlichting bij zwaar accelereren en remmen.

Zoals met alle Lazer-producten, zijn de bouwkwaliteit en levensduur van de producten verzekerd door functies zoals: CAE-geoptimaliseerde koellichaam, elektronisch thermomanagementsysteem, het Triple-R Charged Air Cooling ™ -systeem, 'onbreekbare' polycarbonaatlens en volledig aluminium behuizing met Goretex ventilatiemembraan.
Related links to "Lazer LED disaster Triple R 1000 E-boost (spot) E-mark"
Viewed