Expédition rapide
+32 (0) 51 50 20 55

Lazer ST12 Evolution (E-gemarkeerd, Drive beam-patroon)

649,50 € *

536,78 € excl. BTW

Prix dont TVA plus frais de port

  • TS7810787
Een opwindende toevoeging aan de ST-serie met E-goedgekeurde en wettelijke lichten: ST12...plus
Informations sur le produit "Lazer ST12 Evolution (E-gemarkeerd, Drive beam-patroon)"
Een opwindende toevoeging aan de ST-serie met E-goedgekeurde en wettelijke lichten: ST12 Evolution! Met een breedte van minder dan 21 "(524 mm) is dit de perfecte keuze voor wie op zoek is naar het beste alternatief in de vorm van twee op het dak gemonteerde bars of voor degenen die van een ST12 genieten die alleen al 1 lux bijna een halve kilometer verderop.

Zoals alle ST Evolution-segmentproducten heeft de ST12 een upgrade van hoge dichtheid 11W LED, speciaal uitgekozen voor hun kwaliteit, met een opbrengst van 12408 lumen! Geavanceerd elektronisch ontwerp in combinatie met geavanceerde thermostatische koeling en uiterst efficiënte vacuümgemetalliseerde reflectoren vangen het licht op in een Drive-straalpatroon dat is geoptimaliseerd voor lagere snelheden waarbij prioriteit een goed zicht rondom is. De kleurtemperatuur is 5000K, zorgvuldig gekozen om de scherpte en definitie te maximaliseren, en het is ook bewezen dat het de belasting van de ogen vermindert, veroorzaakt door enkele hogere kleurtemperaturen (blauw-wit).

Naast de superieure prestaties is ST12 Evolution gebouwd om lang mee te gaan. Met een garantie van 5 jaar als standaard en een levenslange garantie voor de "onverwoestbare" polycarbonaatlens, gecoat met een hardcoatlak ter bescherming tegen krassen, is de lamp ook bestand tegen de moeilijkste omstandigheden. Een IP69K-classificatie zorgt ervoor dat de LED-balk na verloop van tijd niet wordt beïnvloed door vocht en vuil. Aanvullende maatregelen worden ook genomen om volledige functionaliteit te garanderen, zelfs in de meest extreme temperaturen en omgevingen. De volledig aluminium behuizing geeft de lamp zijn sterkte en stevigheid, terwijl een speciaal behandeld oppervlak ervoor zorgt dat het bestand is tegen corrosie. De levensduur van de diodes is ook geoptimaliseerd met een dynamische aandrijving die de helderheid regelt en optimaliseert, afhankelijk van de omstandigheden waarin u rijdt. (Hoog vuil vermindert het vermogen en een schone unit heeft het maximale vermogen).

Met een minimalistisch karakter is de nieuwe ST Evolution-serie niet alleen eenvoudiger te monteren, maar ook goed bestand tegen vuil, sneeuw en ijs, en het ontwerp past perfect bij hedendaagse moderne voertuigen.
Liens supplémentaires vers "Lazer ST12 Evolution (E-gemarkeerd, Drive beam-patroon)"
Derniers articles consultés